Over Yarloks

Enjoy every step

Comfortabel lopen in een paar Yarloks schoenen is een waar genot voor uw voeten, wij zeggen daarom niet voor niets ‘enjoy every step’ met Yarloks aan uw voeten.

Yarloks schoenen zijn ontwikkeld in nauwe samenwerking met podotherapeuten en orthopeden.

Bent u in het bezit van voetbedden/zooltjes/steunzolen van uw podoloog, podotherapeut of orthopeed of wilt u gewoon comfortable de dag doorkomen, dan is Yarloks de schoen voor u.

Dit is waar het om draait bij Yarloks schoenen:

medium_wide last-2edit

 

 

 

 

 

Pasvorm 

Of u nu een normale wijdte (M) nodig heeft of juist op zoek bent naar de schoen voor de bredere voet (W), wij bieden de Yarloks schoenen aan in verschillende wijdtematen, zodat de pasvorm en ondersteuning optimaal is voor elk voettype.

Alle Yarloks schoenen zijn uitgevoerd met een uitneembaar voetbed met ondersteuning en schokdemping voor uw voeten. Mocht u eigen voetbedden/zooltjes/steunzolen van uw podoloog, podotherapeut of orthopeed willen dragen, dan zijn onze Yarloks schoenen uitermate geschikt om deze te dragen. Het verwisselbare voetbed is gemakkelijk te vervangen door uw persoonlijke voetbed.

Materialen 

De binnen- en buitenzijde van alle modellen bestaan uit eersteklas runds- en kalfsleder. Dit is soepel en verwerkt vocht (van binnen- en buitenaf).

De loopzolen zijn opgebouwd uit slijtvast en schok dempend polyurethaan (PU) materiaal. Dit verlengt de levensduur en zorgt voor duurzaam loopcomfort. Tevens alle Yarloks schoenen geschikt voor orthopedische aanpassingen.

AW0601_STRATFORD_A018_CHESTNUT_WIDE_CLOSE-1

Kwaliteit

Ieder paar Yarloks schoenen is van hetzelfde hoge niveau. Ieder nieuw type leest wordt uitgebreid getest en een speciaal team controleert de afwerking van de Yarloks schoenen voordat zij de doos in gaan. Wisselend comfort of schoonheidsfoutjes zijn uit den boze.

Removable footbed

 

 

 

 

 

 

 

Technologie

Dankzij de bundeling van kennis van biomechanici , orthopeden, podotherapeuten, leestenmakers en uiteraard de dragers van Yarloks schoenen hebben wij reeds talloze innovaties geintroduceerd. Alle technologien zijn discreet verwerkt; het draait immers om het comfort, niet om de gebruikte techniek.

Ontwerp

Het ontwerpteam van Yarloks schoenen combineert ambachtelijk vakmanschap met moderne technieken. Zodoende is ieder model geraffineerd eigentijds en toch tijdloos.

2 reacties

 1. Henk Broere - 6 juli 2015

  Beste mensen.ik heb vandaag een paar Wilton Brown maat 44 W binnen gekregen en ben daar zeer blij mee omdat ze lekker breed zijn.
  Nu heb ik pas een paar Bradford A 017 zwart maat 44M gekocht in de winkel. Ik heb ze nog niet gedragen maar nu ik weet dat er ook een breedte maat van is zou ik willen vragen of er nog een mogelijk heid is om ze te ruilen. Ik merk dat ik de breedte maat W nodig heb om een beetje comfortabel te lopen. Ik wil terugzend kosten of het terug brengen voor mijn rekening nemen!
  Graag hoor ik of er nog iets mogelijk is, alvast bedankt.

  • vandenbreekel - 8 juli 2015

   Beste heer Broere,

   Bedankt voor uw bericht, en goed om te horen dat u tevreden bent.
   Wij kunnen helaas geen artikelen welke in de winkel zijn gekocht retour nemen.

   Met vriendelijke groet,

   Yarloks

Zegt u het maar